Glas in lood restauratie Ootmarsum

Glas in lood restauratie OotmarsumGlas in lood geeft een prachtige sfeer aan uw woning. Is dit helaas beschadigd of gebroken? Geen paniek, glas in lood restauratie in Ootmarsum kunt u snel en vakkundig uit laten voeren door Frans Gorzeman. Frans werkt veel met mondgeblazen glas, echt antiek of neuantiek genoemd biedt een groot kleuraanbod, hierdoor is het mogelijk om bij glas in lood restauratie in Ootmarsum altijd een juiste kleur te vinden. Bij glas in lood restauratie in Ootmarsum passen wij verschillende technieken toe. Hierbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Frans Gorzeman is pas tevreden met glas in lood restauratie in Ootmarsum als u dat bent.

Wat is glas in lood restauratie in Ootmarsum?

Onder glas in lood restauratie in Ootmarsum verstaan wij:

  • verwijderen
  • repareren
  • schoonmaken
  • herplaatsen

Wij maken het geblazen echt antiek waardoor we een raam zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat kunnen herstellen.

Op maat

Als u glas in lood restauratie in Ootmarsum door ons laat uitvoeren, passen wij maatwerk toe. Het kan zijn dat het voldoende is om enkele kapotte ruitjes te vervangen. Dit kan gemakkelijk op locatie. Soms is het nodig om het hele raampaneel uit elkaar te halen. De ruiten worden dan in onze werkplaats gemaakt en opnieuw in het lood geplaatst. Zo ziet het er weer als nieuw uit.

Informatie

Wilt u glas in lood restauratie in Ootmarsum uit laten voeren? Bekijk dan onze site. Hier krijgt u een impressie van diverse mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een vakbekwame en persoonlijke glasservice aanbieden.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Paddestoelen
Paddestoelen
Gebrandschilderd glas in lood volgens eigen ontwerp
Vis
Vis
Wit opaal glas met vissen uitgevoerd in echt antiek glas